24 January 2011

jalan saja makan angin pantai .

Salam.

Hujung minggu memang bosan. Tak ada kerja nak buat. Makan angin pun kira jadilah. Jangan makan orang sudah! Haha.. Jom layan. Ahad lepas, kami ke pasar tani di Stadium Kuantan, lepas makan tengahari, kami husband&wife ke Teluk Chempedak, lepas tu ke Pantai Sepat. Lepas tu ke Ariani, lepas tu ke Alamoda, lepas tu makan-makan. Lepas tu, balik TIDUR sampai Subuh. Penat tapi happy. Kami keluar bertiga dengan Cik Syue Shahirah. Gembira dengan berita beliau bakal bertunang dan akan berkahwin Jun nanti. Wish you gOod luck ye.. ;)

Okei. Sorry gambar berterabur. Tak nak susun boleh? Perut mummy dah boncet ye... =D









eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...