08 March 2011

ke-RUGI-an

Salam.

Tergerak hati ke blog Puan Yuyu tadi sebab katanya ada blog yang jual stokin animals tu. Memang ada. Tapi, tengah busy basuh kain tak sempat pulak nak tengok betul-betul. Takpe, nanti saya berkunjung lagi ye Puan Yuyu. Nak habiskan basuh kain sebelum balik kampung nanti. Hehe. Kuantan asyik hujan pagi, nak jemur kain pun terpaksa jemur dalam rumah. Bukak kipas laju-laju nak cepat kering. Satu rumah bau sabun basuh. Haha. 

Okei-okei. Sambung pasal stokin new born baby. Malam tu terbeli satu je dengan 3 pasang stokin new born yang biasa tapi agak cute jugak. Yang ada animal tu beli satu sebab harga untuk 1 pasang RM 10. Agak mahal la berbanding dengan harga yang kat dalam blog Yuyu tadi. Mungkin sebab tak banyak kat Kuantan ni kot. Agaknya lah. Comel je kan. Tapi kalau nak beli, kena beli yang sesuai untuk baby boy la. Banyak-banyak yang kat gerai tu kebanyakan untuk baby girl. Adusss. Banyak tempat kena selongkar cari untuk my baby boo ni. Huhu.

Cute kan yang ada bee tu? 
Geram. Rugi tak beliiiiiiii.. 

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...