09 March 2011

kiss me ~

Salam.

Tadi lepas makan-makan dengan Encik suami, teringin pulak nak makan kismis. So, merajinkan diri untuk buat coklat simple ni untuk diri sendiri makan sambil-sambil nak habiskan coklat dalam peti sebelum balik kampung nanti. Esok Encik suami janji nak pergi ke Klinik WY KO untuk videokan pergerakan baby dalam perut. Yuhuuu ! I like lah. Boleh tengok baby lagi sekali. Rindu nak tengok HIDUNG baby boy yang mancung tu. 

Esok banyak kerja nak siapkan sebelum balik bercuti panjang di kampung. Kemas rumah cantik-cantik. Okei. Got to go. Mau tidur. Gosok baju Encik suami dulu sebelum off to bed, Encik suami pulak sudah tidur siap nganga-nganga lagi mulut. Penat sangat kerja ye? Hihi. Nite !

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...