16 April 2013

JR Cappuccino Collagen APRIL 2013

Salam.

JR Cappuccino Collagen (JR Juwita Resources)
RM 39.00 / kotak
15 sachets x 25 gm

SIREH
- Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut jerawat di muka
- Melicin dan menegangkan kulit
- Membantu mencerahkan, melembap dan menyerikan kulit wajah
- Menghilangkan gatal kepala dan kelemumur

LOBATA
- Mengecutkan dan mengembalikan rahim kepada bentuk asal
- Merawat keputihan
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit

MANJAKANI
- Mempercepatkan pemulihan rahim dan saluran peranakan
- Menegangkan payudara dan otot2 badan
- Menguatkan, menegang serta mengecutkan otot selepas bersalin
- Berkesan untuk merawat keputihan

AKAR SERAPAT
- Menegangkan dan mengecutkan kulit ( awet muda )
- Menguatkan otot dan sendi
- Membantu memulihkan luka-luka dalaman dan memberi tenaga
- Membuang toksin dalam badan

MARIN KOLAGEN
- Memejalkan payudara, otot, dan punggung
- Menyihatkan rambut dan kuku
- Melambatkan proses penuaan dan mencegah kedutan
- Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghilangkan parut

VITAMIN C
- Melindungi jangkitan selesema, serta meningkatkan sistem imun
- Menghasilkan hemoglobin dan sel darah merah
- Mencantikkan dan melicinkan kulit muka dan badan
- Mengurangkan alahan




Sangat lah lama tak update blog nih. Tiba-tiba datang bawak produk pulak! Haha. Mari beli-mari beli. Ini hanya untuk kaum hawa. Larisssss di pasaran sekarang. Hello ladies out there, this is for you. Memang takkan rugi beli sebab kandungan dalam cappuccino ni TERBAIK untuk kaum wanita. Semua wanita boleh minum, anak dara mak dara nenek dara kecuali wanita mengandung saja yang tak boleh. Cuba lah, memang takkan rugi. Saya dah amal minum almost 3 months, everyday minum dan sakit SENGGUGUT memang HILANG !!! Sesiapa yang ada masalah senggugut, ini jalannya. Every month punya period memang confirm teratur. Bukan saja senggugut boleh hilang, malah macam-macam lagi yang anda rasa bermasalah pada anda. Kalau nak cuba, meh hubungi saya, (Puan Zatul - 0199096633)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...