26 July 2008

embun tengahari..

hehe..
no updates for today..
sangat-sangat tiada yang istimewa hari ini..
owh hari sabtu ye hari ni? lupa hari laa...
wat rakan-rakan blogger, kite lawat-lawat blog aje la ye..

hari ini mau main kemas-kemas rumah sambil tonton cerita hindustan..
assignment bergunung-gunung tapi mood RAJIN tu x sampai-sampai lagi..
tunggu aje lah..

nak keluar pun, bajet rasanya x cukup nak menampung..
tengokla next week kite jalan-jalan ke KL..
lagipun, duit pinjaman dari PTPTN pun x masuk-masuk lagi..
saje je nak bagi lambat-lambat..
hehe.. peminjam ni dah kekeringan..
alaaaa... cepat la..

okay-okay..
sebelum aku start meraban, baik kita STOP!
haha..

waaa.. besh jugak dengar lagu nasyid ni..
dah lama x dengar lagu nasyid lama-lama..
hoho ( currently watching CARTA NASYID kat tv 9 :: 1.20 pm )
hehe..

okay..
bye-bye..
see you sOon..

itu, --->

saya laaa.. zatulnani!

(^-^)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...