03 August 2008

.. tired!!

penatnya saya semalam..
seluruh kawasan segitiga emas kuala lumpur saya jelajah...
PENAT!
x terucap dek kata-kata..
saya sangat-sangat letih..
x larat macam saya ni pergi menoreh getah dan bertani berminggu-minggu..
hoOoh!!! sampai kesitu perumpamaan saya..
heee ;D
kalau ada kereta kan BAGUS... huhuhu..
tapi saya tiada sugar daddy yang mau support!
haaaa.. =)

hari ini saya mahu selesaikan satu lagi assignment..
kali ini dekat aje.. saya pun x tahu di mana..
dengar-dengar kawasan damansara.. dekat aje kan dari shah alam..

cerita semalam dan cerita hari ini akan saya jadikan dua buah novel..
hehe.. boleh la jadi novelis kan??
=D

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...