16 July 2009

my lovey-dovey fiance~ miss you LOVE!

salam.

sayang betul saya kepada si jejaka ini. tak ada kata lain yang mampu di ucap. dia menceriakan hidup saya walau di mana saya berada. full of LOVE, full of HAPPINESS, full of JOY dan macam-macam lah. teringat kata-kata kawan baik saya, begini bunyinya,

......................................................................
"Zat, awak usah risau dengan kehadiran LELAKI ini dalam hidup awak kerana dia akan terus membahagiakan awak selamanya awak bernafas di bumi Allah. Awak akan dapat dan tetap di sisi LELAKI ini sampai awak hilang dari dunia. Awak akan terus berterima kasih kepada Allah kerana mengurniakan LELAKI ini kepada awak. Awak jagalah dia sebaik mungkin sepertimana dia menjaga awak seperti selalu. Awak tidak akan dapat LELAKI seperti ini di dalam dunia yang semakin tua di mamah masa. Awak akan dapat segala dan semuanya yang awak idamkan dengan LELAKI ini berbanding dengan LELAKI lain yang mana mereka senantiasa menghancurkan hati kaum seperti awak. Zat, awak sangat bertuah di kurniakan LELAKI seperti ini dalam hidup awak. Saya turut gembira pabila awak tersenyum. Dia akan selamanya menjadi hak milik awak. Jangan pandang LELAKI lain kerana hanya LELAKI ini sahaja yang akan membuat kehidupan awak bahagia"
......................................................................

dan dialah yang membahagiakan saya tidak seperti lelaki-lelaki yang hanya mampu menduga perasaan dan adakalanya menerbitkan perasaan sakit hati yang teramat. kepada LELAKI ini, saya amat berterima kasih. terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.