18 August 2009

BBQ punya kisah.. =)

Salam.

Wah. Semangat betul minah yang pakai seluar jalur-jalur hijau tu kan? Erm. Tukang bakar ayam yang ayamnya tak berapa nak masak. Haha. Eh, masak tau ayam-ayam tuh. Haa, jangan main-main dengan yang pakar tao! haha. Poyos~ Gadis manis sebelah saya tu adalah Suzana, member lama sejak dari zaman diploma sehingga last year degree ni. Baik dan bersopan saja dia. Kami bergembira sakan malam bbq tu, esoknya, ayah Suzana meninggal dunia. Innalillah... Kita tak dapat nak jangka kan? Ajal maut Allah swt yang tentukan. Redha saja lah.


Inilah resort yang kami tinggal selama di PD tempoh hari.
Ala-ala pent house gitu. Cantik la view pantai dari pent house tu~

Kalau ikutkan bilangan orang, memang lagi ramai.
Tapi entah ke mana menghilangnya depa semua.
Seramai 13 orang yang datang untuk bbq malam tu.

Hah! Inilah antara ayam-ayam yang menjadi mangsa kami ber-13.
Sedap je tengok kan? Hehe. Bila la dapat bbq lagi kan?

P/S :: Ade lagi ke gambarnye? Ada. Tapi, bukan malam ni lah. Dah penat. Tidur dulu. Bubye!

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.