16 August 2009

jalan-jalan ULU BENDUL~

Salam.

Sudah lama tidak melaungkan "I NEED A VACATION", Sabtu dan Ahad lepas memang penuh dengan kegembiraan dan kepenatan! gembira sebab dapat berlibur dan penat sebab saya kena drive dari Shah Alam ke kemana sahaja destinasi perjalanan geng kami. huu~ memang penat tetapi saya enjoy selama 2 hari itu. seramai 8 orang daripada kami bergerak ke PD dan macam-macam aktiviti berjalan. enjoy je lah pictures bawah ni. ;)



oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...