10 September 2009

jom tidur (=

Salam.

Whoah. Tengah-tengah syiok layan FarmVille di Facebook, tak sedar jam sudah ke pukul 1.15 pagi. Oh sukanya macam budak-budak plak. Haha. Bak kata housemates saya, rumah kita ni macam-macam bunyi ada, bunyi LEMBU, KAMBING, AYAM dan semualah yang ada kat FarmVille tu. Huu~ Pukul 3, 4 pagi pun still lagi kambing mengembek. Ahaha~

Eh, nak tido nak tido. Esok nak bangun awal-awal pagi nak ke post office nak selesaikan penghantaran items. Esok tak ada kelas! yeay~
Kang kena marah pula kang. To my customers, sorry yerp. Hehe~
Inilah kerja saya kalau time free macam ni. Main aje kerjanya. Study entah kemana. Huh~
Kalau ikutkan perut ni terasa seperti mahu dipenuhi dengan CHAR KUEW TIAW TTDI Jaya tu, tapi jauh sangat lah nak kesana. Ish. Apalah perut ni. Boleh pulak mengidam malam-malam buta macam ni. Okei-okei, saya mahu tunggu Encik Tunang saya datang, dia boleh jadi driver ke sana. Kan kan kan? Suka-suka.

Okei, mahu bersahur awal. Nak bersihkan diri apa yang patut dan terus beradu. Rasanya tak cukup kalau tidur tanpa baca Yaasiin. Kitakan sudah berada di 10 malam terakhir Ramadhan. Kepada semua, banyakkan amal ye. Semoga perjalanan hidup kita sentiasa dilindungi dan diberkati. InsyaAllah.

I'm looking forward for my wedding's themes next year, nak ready awal-awal. Nanti senang nak book or hire some of jurugambar.. peace! Sape nak kahwin tuh? huu~

ini ke budak yang nak kahwin tu?
Ahaha. Macam budak aje~

Budak jangan di sangka budak ye..
bak kata pepatah merapu,
CLEAR water don't SANGKA ni BOYA! ;p

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...