15 September 2009

terbelek lah!

Salam.

this picture taken by me while i am on my way to Shah Alam last 2 months.
if i'm not mistaken, ini jalan ke Gua Musang, tak pun sudah melepasi Gua Musang.
Saya suka hijau. Hijau memang mendamaikan. Kan?

This picture also taken by me masa balik dari shopping di Rantau Panjang together with my fiance and my families. Hujan lebat sekitar jam 5 petang sampai ke malam.
Sejuk sampai ke tulang hitam tau!

Ini pula sebelum saya set my SLR setting. Terus BLUR yek? huu~
Ini pun ketika hari hujan sebelum sampai Machang. Nampak langit macam nak runtuh je.
Ini di Kem Desa Pahlawan, Kok Lanas. Rumah pangsa tu merupakan perumahan abang-abang askar ye..

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...