06 November 2009

Salam.

Fuh. Siap jugak Independent Study ni. Buat kira-kira, buat carta pai, buat kotak-kotak, sampaikan saya terasa macam tinggal dalam kotak tuh. Senget jap kepala. Sudah la tidur pun tak menentu. Buat kerja, kemas bilik, kemas baju-baju, siapkan nota untuk my last paper on 11th November nanti. Banyak jugak nak kena hayunkan tangan-tangan ni. Kena cepat, kena pakat-pakat, kena cermat-cermat, kalau tak, nahas la kena repeat Independent Study ni. Huhu~

Okei, mahu rehat la dulu.

DAN yeay!!

Esok saya berlibur. Sesuai dengan kepala saya yang agak tak betul dua tiga hari ni. Baik juga kalau saya lepaskan segala bebanan yang ada ni kan? Teman, jom kita!!

(=

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.