02 December 2009

Salam.

Inilah cerita yang mahu di kongsi. Tapi, macam tak larat nak terus lama-lama depan lappy ni. Banyak kerja nak buat ni. Nak cepat-cepat update dan off lappy terus ke dapur. Nak kemas bilik ni. Macam bilik stor sekolah yang lama tak dikemaskan. Buruk dan hodoh kalau ini kategori bilik gadis. Huhu~

Macam mana pun, ini hari harus kemas jugak BILIK HIJAU MUDA ni. Kena dan harus!
Tapi air tengah-tengah padang macam makin naik. Serius saya dah tak nak jadi mangsa banjir lagi. Penat ulang-alik dari rumah saya ke rumah nenek. Tak jauh, tapi tak larat. Banyak nanti barang kena angkut sekali. Fuh~

Banyak nak kena decor balik bilik hijau muda ni. By hook or by crook, siap okeh!
Nak ubah katil dan juga almari. Sudah 2 tahun macam ni. Bosan dan lemas. Tak nak decor macam ni lagi. Siap SIAGA wahai Cik Zatul Hernani.... (=

............................................................
okeh, here we go!
...........................................................................

Gambar pertama;
Dari kiri: Ain, Zat dan Iza.
(They are my Besties, Love you friends!!)

Gambar kedua & ketiga;
Pasangan Tunang-tunang (=
Sahabat perempuan saya dari Universiti Teknologi Mara Terengganu sehinggalah ke UiTM Shah Alam, merangkap classmates, housemate dari zaman Diploma hingga ke akhir zaman Degree. Bakal menyertai ''ISTERI-ISTERI to be club!''
welcome~

Gambar keempat;
Bergambar beramai-ramai sebelum berangkat pulang. Majlis besar-besaran yang berlangsung di Dewan Bunga Raya, Pantai Seri Tujuh, Tumpat, Kelantan.
Thanks a lot to Iza, sebab memang saya tak tahu dewan ni kat mana. Hehe.
Padahal dah selalu datang situ. Hii~

&

Gambar kelima;
Dari kiri: Fatin, Zat, Ain, Iza & Abil

-SELAMAT BERTUNANG dan semoga kekal ke jinjang pelaminan nan indah-

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.