30 January 2010

Salam.

Ini pagi, agenda saya ke Kota Bharu, memborong items for my big day nih! Kena spend duit banyak dari biasa lah. Hajat di hati, semua barang nak beli terus. Malaslah nak tunggu lama-lama. Beli then simpan kemas-kemas dalam bilik. Sampai masa nanti, saya dah tak susah nak ke hulu ke hilir memikirkan hal barangan hantaran. Cukup masa, just prepare for the decorations saja. Tak adalah nanti naik rimas. Ye tak? Duit yang ada hanya cukup-cukup untuk 13 hantaran. Banyak jugak ye? Wahai KBTC or KB Mall, tunggu I datang bawak duit banyak-banyak okei~

Esok mau cari brown lense menggantikan cermin mata yang usang ni. Pakai masa kerja lah. Masa wedding pun nak pakai jugak. Takkan nak pakai spectacle masa wedding kot? Over nampak! Huhu. Ganti dengan lense lah. Al-maklumlah, RABUN. Haha~


Saya mahu cari lense yang tak nampak obvious sangat warnanya. Cukuplah sekadar menggantikan cermin mata saya nanti. Tak nak lah warna-warna yang nampak tak original like grey or what so ever lah! Warna brown dah cukup pelik ye. Nice to wear. Kira so-so lah. Mujur power tak tinggi sampai ribu-ribu. Belah kanan+kiri sama, -3.5 for both of them. Senang nak cari, tak payah nak tunggu pre-order ke ape ke.
............................................................

DAN juga, saya mahu handbag ini! Mahu satu set dari Carlo Rino. Itu hari dah pergi survey kat butik Carlo Rino di Kota Bharu Trade Centre, ada handbag yang berkenan. Tapi, shoe nya pulak yang tak ada size. Huh. Geram. Esok nak buat survey kat KB Mall kalau-kalau ada. Minta-minta available lah. Tak payah kalut ribut pergi cari lagi kan?

Cute weh handbag nih!

p/s : Bakal Puan, sila berjimat-cermat yeah!

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...