19 October 2010

Sorry ! ;p

Salam.

Hoh. Fuyyo !

Saya berjaya peram gambar-gambar comel ni beberapa bulan lamanya. Memang berjaya lah. Kasihan my dear Yna Dona sebab beliau asyik menanyakan bilakah saatnya saya akan upload gambar comel ni. Huhu. So sorry my dear. Bukan apa. Sejak kebelakangan ni, sejak dua-tiga-empat menjak ni, serius saya malas upload gambar. Bukan main banyak cerita yang mahu di kongsi dengan blogger tapi masa seakan menghalang. Tambah-tambah dengan keadaan saya sekarang. Mengandung. Kadang-kadang mood macam ombak laut. Kejap tenang, kejap macam Tsunami. Hoho. Yang jadi mangsa, tentulah Encik Suami. Kasihan lah beliau. Hehe. Tapi takpe. Nasib baik sekarang ni beliau banyak memahami. Apa saja keinginan saya, beliau dengan rela hati menunaikan. Suka tao! ;p

Okeh. Ini antara gambar yang sempat saya capture dengan dearie Yna Dona. Sorry dear, tak banyak sebab waktu tu malam, kamera cikai tu tak berapa sihat kalau malam menjelma. Huhu. Sebenarnya, planning nak bukak puasa sama-sama dengan Yna Dona & her husband. (oOopss! Terkantoi. Gambar bulan PUASA lagik! Peram BAIK punya. Hehe) Tapi, macam mana entah. Dia orang makan di tepi sungai Kuantan, kami pulak makan dekat UiTM. So, plan nak jumpa lepas berbuka lah. Nasib baik masa tu terniat terasa nak ke ARIANI Gallery Kuantan. Puan Yna pun sama. So, kami kesana lah. Sambil-sambil cuci mata tengok jualan murah masa tu. Tapi, tak beli pun. Tak berkenan dengan printed design dia. Kalau yang plain, cantik sangat dengan awning yang terbaik. Tapi, malam tu tak berapa melekat di hati. Just tengok-tengok saje. Kira okey lah. At least tahu jugak harga semasa di Ariani kan? Hehe ;p

Okey lah. Enjoys then !




Hohoho. Semua gambar sama je kan? Kami kebuntuan tempat. Kat situ takde tempat-tempat cun nak berposing sakan. Kedai mamak ade lah ! Huhu. Anyway, nak say sorry again to my dear Yna Dona. Lain kali we meet up okeh. InsyaAllah... ;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...