21 November 2010

Salam.

Sekitar hari raya aidiladha 2010.

 Semasa proses melapah daging. Husband saya takut lembu! 
Pegang tali pun macam nak larik. hoho

 Bertungkus-lumus sebelum masuk waktu makan tengahari. 
Tak sabar nak masak dan MAKAN ramai-ramai.

Ini antara gambar raya yang ada dalam kad memori kamera saya. 
Selebihnya, file error di sebabkan penternakan virus paling berjaya dalam lappy my sister. 
Habis file gambar rosak ! 
T___T
Sedih tahap gaban !

My cousin. Auni. 
Ada lesung pipit. 
Sangat cute. 
Tapi kalau hilang mama, satu rumah tahan telinga dengar suara dia... ;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...